Huizentweets vernieuwd!

 

Op 10 augustus hebben we onze nieuwe site gelanceerd. Hiermee hebben wij een unieke applicatie geïntroduceerd voor het huizenaanbod in Nederland via Twitter.

Huizentweets was een pionier in 2008 toen wij starten met het aanbieden van te koop staande huizen via Twitter. Wij plaatsten alle nieuw aangeboden huizen op onze Twitteraccounts. Dat bleef niet onopgemerkt en sinds oktober 2008 is het aantal geïnteresseerden, dat ons aanbod via Twitter volgt, gegroeid tot meer dan 65.000 mensen.

De toenemende populariteit van Twitter en de gestegen vraag naar onze dienst had ons er in 2009 al toe aangezet om onze dienstverlening meer af te stemmen op de wensen van huizenzoekers en de aanbieders van te koop staande huizen. Dat resulteerde in een site die gelanceerd werd in november 2009. Via deze site werd het mogelijk voor particulieren om direct te communiceren over hun woning via onze Twitteraccounts. Ook werd het mogelijk voor makelaars om hun aanbod via Huizentweets onder de aandacht te brengen aan onze volgers.

De huizenmarkt blijft echter in beweging en wij dus ook! Na een uitgebreid onderzoek onder onze gebruikers hebben wij vastgesteld dat onze dienstverlening nog verder uitgebreid en ook verfijnd kon worden. Dat heeft geleid tot de nieuwe site die wij vandaag introduceren. Onze nieuwe site maakt een optimaal gebruik van het communicatiekanaal Twitter. Via dit medium communiceren wij nu direct aan onze gebruikers het huizenaanbod in Nederland. Wij brengen koper en verkoper bij elkaar op de manier die je in 2011 mag verwachten, via razendsnelle en directe communicatie.

Wat is er nieuw op onze site?

Particulieren:

Kunnen direct hun huis plaatsen op onze accounts. Dat kan gratis (1 vermelding per maand) of via een betaalde advertentie (slechts € 5 per maand) waarmee de woning 15 keer vermeld wordt op onze accounts.

Kunnen direct een huis zoeken via het plaatsen van een zoekopdracht. Via het invulformulier kan je een zoekopdracht plaatsen en elke keer als er een huis gevonden wordt dat a an jouw wensen voldoet dan sturen wij jou een “@mention” zodat je via jouw persoonlijke Twitteraccount altijd direct het laatste aanbod ontvangt.

Makelaars:

Via ons platform kunnen makelaars eenvoudig direct hun totale huizenaanbod plaatsen en met een standaard XML koppeling kan het aanbod automatisch op onze account geplaatst en bijgehouden worden.

Daarnaast zit onze support staff dagelijks klaar om eventueel het woningaanbod van makelaars direct te plaatsen op de Twitteraccounts.

Voor slechts €50 vergroot de makelaar de traffic naar zijn woningsite aanzienlijk.


 

 


geplaatst op: 09-08-2011